Gutta bak kystteknikk

Problemløsning og fagkompetanse!

Vi spesialiserer oss på dreiing, fresing, byggstål, reparasjoner og nybygg.

Med både mekanisk verksted og båtbyggeri kan vi levere alt fra platearbeid, kvalitetsdeler og innredninger – til komplette nye fartøy og ikke minst effektiv og god service på fartøy og utstyr, da vi har inngående kjennskap til hele oppbyggingen av fartøyene.

Lang erfaring og solid fagkompetanse gjør at du kan føle deg trygg!

Det er enklere å finne gode løsninger når man jobber med hele prosessen fra tegning til ferdig fartøy

Både ved kjøp av en splitter ny båt og dersom du har behov for ombygging, spesialtilpasninger, service eller reparasjon av et fartøy.

Mange kjenner Kystteknikk og datterselskapet Ørnli Slipp som to adskilte virksomheter, men menneskene bak jobber tett sammen. Dette gir oss styrke og bredde ulik mange av våre konkurenter.

Selskapene har hver sin historie men drives nå i fellesskap med samme fagkompetanse og kvalitessiktring i bunn. Begge med lang og solid erfaring i båtbransjen. Kysteknikk er godt kjent for sine mekaniske kunnskaper, platearbeid motordeler og ikke minst unike evner til tilpasning og problemløsning for kunder og forbindelser. Vårt datterselskap Ørnli Slipp kan skryte av å ha levert flerfoldige gode og driftssikre båter, i daglig drift over hele Norgeskysten.

 

Kystteknikk

Kompetanse og kurs

• Sveisersertifikat
• Fagbrev innen plast og sveis
• Fagbrev. industrimekaniker
• Teknisk fagskole
• Utdannelse i maskinteknikk
• Maskinister

Kystteknikk ble etablert i 2006, og det aller første oppdraget var montering av rør for ilandføring av gass på Kollsnes i Øygarden vest for Bergen. Deretter dro vi rett til Sunndalsøra og Hydro Aluminium hvor hydraulikk og pneumatikk (luftstyring) var oppdraget.

Torstein Yttersian eier bedriften sammen med sin bror, sønnen Thomas Yttersian og styreformann og arbeidsleder Ken Ronny Sivertsen.

Til sammen er vi åtte mann i arbeid, inkludert to lærlinger. Flere av våre ansatte har mekanisk bakgrunn, men vi har også maskinister, sveisere og platearbeidere i staben vår. Vi er i tillegg sertifisert årskontrollør for hydrauliske kraner, og er en godkjent lærebedrift.

Vi har bred erfaring innen mange forskjellige felt og har deltatt i en rekke utbygginger i kjerneområdet (Hitra og Frøya) blant annet Stranda Prolog, Lerøy, Aqualine, BeWi, Marin Harvest, Kysthaven og InovaMar. Mesteparten av vårt arbeid er lagt til Hitra og Frøya, men vi tar oppdrag fra Bergen i sør til Hammerfest i nord ved behov. Arbeidsstokken er lokal og stabil.

Kystteknikk utfører alt fra mindre sveiseoppdrag for privatpersoner, til automatisering av store anlegg som f.eks. pakkeanlegget hos BeWi.

 

Ørnli Slipp

 

Kvalitetsrederi for utvikling, skreddersøm og bygging av oppdrettsfartøy og fiskerfartøy i aliminium for fiskeri- og oppdrettsnæringen, samt utstrakt service og vedlikehold på båter og fartøy innenfor næringen. Vi er et skipsbyggeri med fokus på kontinuerlig produktutvikling og kvalitetssikring i alle ledd og har i alle år vert kjent for dyktige ansatte med bred erfaring og høy faglig kompetanse.

Vi bygger kvalitetsfartøy med meget gode sjøegenskaper og stor skrogbredde. Båtene er stabile, har stort dekk og høy lasteevne, og kan ha variasjonsmuligheter i teknisk utrustning og komfort, alt etter dine ønsker og behov. Velg et standardisert fartøy, eller la oss bruke vår erfaring og fagkompetanse til å konstruere et fartøy som passer perfekt til dine behov.

Sjekk ut vårt båtgalleri her.

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre