Problemløsning og skreddersøm

En av Kystteknikks mest etterspurte spesialiteter er problemløsning og skreddersøm av komponenter og system.

Med utgangspunkt i dine behov og utfordringer tilpasser og skreddersyr vi komponenter og system etter spesifikasjoner. Enter du ønsker ferdige totalløsninger, formontering til videre produksjon eller montering av ferdige komponenter i eksisterende løsninger. Vi sammenstiller ofte flere arbeidsprosesser, inkludert kvalitetsprosedyrer for kontroll og testing underveis, for å sikre effektivitet og optimal funksjonalitet.

I tett samarbeid med deg som kunde utvikler vi konsepter og tekniske løsninger, som sikrer overholdelse av tekniske krav innenfor avtalte budsjetter og tidsfrister, enten du har behov for enkeltstående prototyper eller komplette serier.

Høy kompetanse innen mekanisk-, plate-, sveise- og overflatebehandling sammen med praktisk erfaring gjør oss til en viktig samarbeidspartner. Vi leverer gjerne løsninger hvor pneumatikk, hydraulikk, montasje og elektro/styring er en del av et komplett system, gjerne i samarbeider med regionale eksperter der det er nødvendig.

Vi driver med avansert sveising og plasma-/gass-skjæring av en rekke materialer og legeringer. Ved behov former og bearbeider vi også mindre og mellomstore serier i stål, aluminium og plast, samt bygger stålkonstruksjoner og alle typer platebearbeiding med sveising etc.

Vi leverer også produkter og materialer ut fra ønsket bearbeidingsgrad: råvarer, formede produkter, overflatebehandlede eller ferdig maskinelt bearbeidede produkter og komponenter.

Alle arbeidsprosesser blir gjennomført med sterk fokus på kvalitet, HMS, pris og leveringspresisjon.

Kort sagt er vi eksperter på problemløsning – for eksempel innen:
funksjonalitet for sluttbruker, holdbarhet, kvalitet, miljøkrav, kundetilpasninger, reparasjoner og vedlikehold, montering og pakking/transport m.m.

 

Kontakt oss for informasjon og bestilling: tel. 73 48 80 41  |  ordre@kystteknikk.no