Et miljø med tyngde, for vekst og utvikling

Kystteknikk har lagt store planer for framtiden. På Nesset på Frøya skal vi skape et grønt industriområde med nye samarbeidspartnere, nyetableringer og flere arbeidsplasser.

Kystteknikk ble etablert som en familiebedrift i 2006, men har med årene vokst og blitt et konsern med flere datterselskaper. Vi er i dag totalleverandør av mekaniske tjenester til havbrukssektoren og består av selskapene Kystteknikk Mechanical ASKystteknikk Yards AS og Kystteknikk Elektro AS.

På grunn av stor etterspørsel er vi nå i gang med å utvide vårt næringsområde på Frøya. På Nesset vil vi skape et grønt industriområde med plass til nye samarbeidspartnere og nyetableringer innen industriell virksomhet. Vi vil også styrke samarbeidet med FOU-miljøer og utvikle enda mer spesialisert kompetanse tilknyttet båt og mekanikk, med fokus på miljø og grønn industri. Planen er å bygge en container-landsby der både forskere, studenter og utviklingsmiljø kan bli tatt imot og etablere seg på kortere eller lengre sikt.

Kystteknikk har allerede bred kompetanse på problemløsning og skreddersøm av mekaniske systemer, og ved å utvide vårt næringsområde legger vi til rette for mer innovasjon, nye forretningsområder og flere arbeidsplasser på Frøya. Sammen vil vi skape et dynamisk og fleksibelt område som kan utvikles bit for bit.

Har du samme mål som oss? 

Nye samarbeidspartnere ønskes hjertelig velkommen. Vi tar gjerne en prat med leverandører og oppstartsbedrifter tilknyttet mekanisk industri og båt, samt master- og doktorgradsstudenter som vil jobbe i samarbeid med Kystteknikk. Ved spørsmål/interesse, ta kontakt med administrerende direktør Camilla Prytz. 

camilla@kystteknikk.no
40 89 37 87